Strategirealisering 2019-10-10T14:28:48+02:00

Strategirealisering

Har jeres virksomhed det afgørende gear, der gør jer i stand til at håndtere morgendagens udfordringer i dag? Fremtiden tilhører de virksomheder, der er i stand til at agere både strategisk, fleksibelt og i realtid på enhver udfordring, de møder. Dem, der har modet til at udfordre traditionelle ledelses- og organiseringsmodeller, sætte lederskabet fri og mobilisere alle interessenter om at skabe resultater i fællesskab. Agilt, hurtigt og kontinuerligt. Vi er til for at hjælpe jer med netop dét, så I kommer i mål med jeres strategiske ambitioner, igen og igen.

Det er det, vi kalder strategirealisering.

LÆS MERE OM HVORDAN VI ARBEJDER

Enhver organisation er perfekt indrettet til at opnå præcis de resultater den opnår i dag

Alt for få virksomheder og organisationer er gearet til at håndtere de massive og konstante forandringer, de står overfor. Klassiske modeller for strategi, organisering og ledelse har aldrig været designet til den hastighed og radikalitet, der præger udviklingen i dag, og derfor når mange aldrig i mål med deres strategiske ambitioner. Vi tror på, at traditionel implementering af strategier hører fortiden til. De stærkeste virksomheder og organisationer i dag er derimod kendetegnet ved, at de arbejder med strategirealisering frem for implementering, og at de gør det i realtid.

I Resonans arbejder vi med strategirealisering i og 360° rundt om jeres virksomhed og organisation. På den måde sikrer vi den nødvendige agilitet, handlekraft og fleksibilitet, der gør jer i stand til at navigere hurtigt og agere effektivt på de konstante forandringer og udfordringer, I møder. Så I holder liv i strategien, kommer i mål med jeres strategiske ambitioner og opnår endnu bedre resultater i morgen, end I gør i dag.

4 mantraer, som vi arbejder med strategirealisering ud fra:

#1 Organisationer og mennesker kan meget mere end de tror, både individuelt og kollektivt. Sæt fokus på styrkerne, hold fast i de største sejre og find ambitionen bag tidligere nederlag. Det er drivkraften frem

#2 Strategirealisering behøver ikke at tage lang tid. Faktisk er det forbavsende, hvor meget man kan nå på bare 25, 50 eller 100 dage.  Med korte sprints kan I skabe resultater langt hurtigere, end i troede muligt

#3 Flere hænder løfter mere – og flere hoveder tænker bedre. Ingen strategi er formentlig nogensinde blevet realiseret til fulde, uden at hele organisation og menneskerne omkring den har været involveret fra start og hele vejen

#4 Tænk stort, men start småt. Konkrete og konstante handlinger er afgørende, hvis jeres strategi skal realiseres effektivt og dens fulde potentiale indfries. Store visioner alene er intet værd, hvis ikke de omsættes til handling

Ambitiøse strategier. Forældede modeller.

De fleste strategier i dag er ofte både gennemtænkte og gennemarbejdede ift. de udfordringer, muligheder og den virkelighed organisationer står i og overfor. Men alt for ofte bliver strategierne ikke realiseret. Når strategirealisering slår fejl, er det ofte fordi, organisationer bliver handlingslammede. En situation, der kendetegner og bremser udviklingen i alt for mange virksomheder og organisationer. Vejen fra handlingslammelse til at blive en handlekraftig og agil organisation behøver dog ikke være lang. Men det kræver mod og vilje, og det kræver, at I bryder med de traditionelle siloer og vante ledelsesmæssige tilgange, hvis I vil nå i mål og indfri jeres organisations fulde potentiale.

Stop implementeringen. Begynd realiseringen.

De fleste strategier handler om, hvad man skal og vil opnå. Vi hjælper jer med, hvordan I opnår det. Og vi gør jer i stand til at nå i mål endnu hurtigere – samtidig med at I udvikler en kollektiv evne til at gøre det igen og igen! For os handler strategirealisering ikke blot om at eksekvere en færdigformuleret plan. Tværtimod har vi gang på gang set effekten af at skabe et strategisk mindset, hvor ledere og medarbejdere på alle niveauer af en organisation er i stand til at agere både strategisk og fleksibelt, på de udfordringer de møder, og på den måde realisere, udfordre og videreudvikle strategien kontinuerligt i fællesskab.

Mindre snak. Mere handling.

De fleste strategier bliver forsøgt implementeret med velkendte metoder og tilgange, og det er både bekvemt og trygt. Men udviklingen går stærkere end nogensinde, og de vante rutiner, vaner og handlemåder er ofte en barriere for at holde trit med forandringerne. Derfor hjælper vi både private og offentlige organisationer med at tillære nye måder at realisere strategi på, og samtidig aflære nogle af de fastgroede tilgange, som holder dem fra at være med helt fremme i feltet. Nøglen til denne forandring er simpel: less talk, more action! Vi taler ikke med jer om at ændre mindset og adfærd, vi gør det sammen med jer gennem hurtige 100-dages strategisprints, der mobiliserer og involverer alle relevante aktører. Hvorfor? Fordi magien ligger i handlingen.

Skal vi skabe resultater sammen?

Hver eneste dag samarbejder vi med private virksomheder, kommuner, regioner, foreninger og stat, så de kan indfri deres strategiske ambitioner. Hvis vi skal drøfte jeres strategiske ambitioner og udfordringer med at realisere dem, er døren til vores kontor på Hauser Plads i København altid åben. Men vil du være helt sikker på at fange os, så giv os et ring først – vi er nemlig højst sandsynligt midt i et sprint sammen med en af vores modige kunder et andet sted i landet.

Don’t be a stranger – kom i kontakt her

What’s Cooking?

I Resonans arbejder vi hver dag for at holde velfærdsgryden i kog og strategifolk til ilden. Vi arrangerer, faciliterer og mobiliserer møder mellem mennesker med forskellig viden, perspektiver og tilgange, som forløser hinandens potentialer, udvider horisonter og sammen finder nye løsninger på fælles udfordringer. Og når vi ikke gør dét, så skriver vi blogs og artikler om det.

Alle arrangementer og artikler