Hvem er vi? 2018-11-07T13:09:00+01:00

Vi er Resonans

Vi realiserer private og offentlige virksomheder og organisationers strategiske ambitioner. Vi hjælper jer med at udfordre vanetænkningen. Styrke agiliteten og den kollektive handlekraft. Vi viser jer vejen til nye partnerskaber, hvor mennesker vedvarende udvikler egne og fælles styrker. Og vi gør jer i stand til selv at realisere jeres vision og strategi ved at mobilisere og aktivere de mange vigtige interessenter hos og omkring jer, så I sammen skaber hurtige og holdbare resultater, der overgår, hvad I troede muligt.

Navne og numre

Potentialet er altid større, men der skal typisk flere til at indfri det

Skal vi snakke?

Forståelse og indsigt

I Resonans kombinerer vi et stærkt fokus på at forstå jeres forretning med en dyb indsigt i, hvad der får organisationer og mennesker til at lykkes. Vi bruger denne forståelse og indsigt til at udfordre, hvad du selv, I som organisation og menneskerne omkring den er i stand til. Og det er ikke så lidt. Potentialet er nemlig altid større, end du tror. Det ved vi, for vi har set det igen og igen. Hos topledere, medarbejdere, borgere, politikere og frivillige, og på tværs af siloer og sektorer.

Den viden kombineret med viljen til kontinuerligt at hjælpe mennesker og organisationer til at nå og skabe mere, end de selv troede muligt, er en ganske grundlæggende drivkraft i alt, hvad vi gør.

Opgaven sætter holdet

Vi ved også, at jeres udfordring bedst løses ved at samle mere end én tilgang eller faglighed omkring den. Derfor repræsenterer vi en bred palet af fagligheder, som vi sætter sammen i tværfaglige teams afhængigt af opgaven. På den måde kan vi skabe helhedsorienterede og dybt forankrede løsninger på jeres specifikke udfordringer. Faglighederne findes på vores eget hold af konsulenter på Hauser Plads, men i høj grad også i vores brede netværk af eksterne seniorkonsulenter og samarbejdspartnere. Dette setup gør, at vi altid kan sætte holdet ud fra dialogen med jer og jeres specifikke udfordring.

Lad os snakke

Kom med på holdet


Læs mere