Resonans og KLK indgår strategisk samarbejde

Resonans og KLK er på en fælles mission. Vi vil udvikle den kommunale velfærd sammen med kommunerne. Derfor har vi indgået et samarbejde, hvor vi i fællesskab kan hjælpe kommunerne med at realisere deres ambitioner og lave endnu bedre løsninger til gavn for borgerne.

Nyt samarbejde ser dagens lys

I Resonans og KLK brænder vi for det samme; at hjælpe kommunerne med at levere de bedste løsninger til deres borgere med respekt for kommunens økonomi.

I KLK arbejder vi hver dag hårdt for at være kommunernes foretrukne samarbejdspartner, når det handler om styring, kvalitetsudvikling, ledelse, rekruttering og organisering. Vi løser årligt opgaver for halvdelen af landets kommuner. Det giver os en unik platform for at sprede og videreudvikle løsninger – til gavn for den enkelte kommune.

I Resonans hjælper vi kommunerne med at realisere deres strategiske ambitioner. Det gør vi bl.a. ved at udfordre vanetænkningen og styrke agiliteten samt den kollektive handlekraft. Vi viser vejen til nye partnerskaber, hvor mennesker vedvarende udvikler egne og fælles styrker.

Anne-Mette Scheibel, Partner i Resonans, siger:

”Vi er i Resonans utrolig glade for vores strategiske samarbejde med KLK, da vi har et fælles stort engagement i at skabe innovativ velfærdsudvikling og styrket strategirealisering. I Resonans har vi et særligt fokus på at bringe folk sammen på alle niveauer og på tværs af positioner. Udviklingen og nytænkningen af velfærd opstår ofte, når både faggrupper, forvaltning, politikere og borgere samskaber.”

”Vi ser frem til at understøtte og udfordre med vores udefra-ind-blik og være med til at starte konkrete eksperimenterende handlingsforløb. Og så glæder vi os til – sammen med KLK – at udvikle lederskabet hos både politikere, topledere og lokale ledere i landets kommuner.”

Jan Henriksen, konsulentchef i KLK, siger:

”Vi ser i KLK utrolig meget frem til samarbejdet med Resonans. I KLK har vi et unikt kendskab til det kommunale landskab i forhold til, hvad der rører sig lige nu, og hvad der er behov for på sigt. Vores stærke kompetencer inden for data, ledelse og organisering giver os mulighed for at udvikle løsninger, der virkelig gør en forskel for kommunerne.”

” Vi er vant til at koble vores stærke kompetencer inden for både fagområder og det tværgående i jagten på de bedste løsninger. Med Resonans får vi en partner, der tør at udfordre både os og kommunerne, så vi i fællesskab kan tilbyde løsninger, der kan gøre løfte den kommunale velfærdsudvikling endnu mere.”

Kontakt partner i Resonans, Anne-Mette Scheibel på tlf. 60 25 17 99, eller konsulentchef i KLK, Jan Henriksen på tlf. 4086 8708, for yderligere kommentarer, eller hvis du vil vide mere om, hvordan Resonans og KLK kan hjælpe jer.

Flere artikler om strategirealisering og velfærdsudvikling

Udgivet
1. maj 2020Artikel · Ledelse · Strategirealisering · Velfærdsudvikling

Kommunale erfaringer fra Coronakrisens første tid

Coronakrisen har omvæltet dagligdagen for alle danskere. En stor del af den offentlige sektor tager et kæmpe ansvar på vegne af fællesskabet, for at sikre de ældre og sårbare og alle danskernes beskyttelse mod coronavirus. Samarbejdet mellem myndigheder og diverse sundhedsaktører står sin prøve i denne tid, og det er imponerende at se, hvordan beslutninger og svære prioriteringer træffes, foretages og realiseres indenfor kort tid. Vi har i Resonans lavet interviews og fået input fra 10 kommunale kriseledere (kommunaldirektører, direktører, chefer og ledere) fra 4 forskellige kommuner om deres oplevelser af Coronakrisens første dage og uger. Det har vi, fordi vi ønsker at bidrage til anerkendelsen af denne ekstraordinære indsats, men også fordi vi ønsker at undersøge, hvilke faktorer både organisatorisk, ledelsesmæssigt og menneskeligt, der er med til at sikre den fælles handlekraft i forhold til en sundhedskrise, som ingen havde forventet omfanget af.

Udgivet
14. april 2020Artikel · Strategirealisering

Coronakrisen baner vejen for nye samarbejdsformer og fornyet lederskab

Læringskurven er stejl for alle i disse uger. Både medarbejdere og ledere yder en helt utrolig indsats og tager kæmpe ansvar. I den offentlige sektor kæmpes der for at redde menneskeliv og holde velfærdssamfundets vitale funktioner i gang. I den private sektor kæmpes der for virksomhedernes overlevelse og fremtid.

Udgivet
4. oktober 2019Artikel · Strategirealisering · Velfærdsudvikling

Luk kunderne ind i maskinrummet

Vores velfærdssamfund er under pres, og der er hårdt brug for, at vi sammen gentænker måden, vi har indrettet velfærdssystemet på. Der har aldrig været et større behov end nu for at tænke nyt og skabe nye veje til velfærd, hvis vi skal sikre sammenhængskraften både lokalt, kommunalt, regionalt og nationalt. Men hvordan gør vi det i praksis og hvilke metoder har vi, som kan bruges?

Indlæs flere
2021-08-13T11:57:46+02:00