OBS: Arrangementerne er afholdt i KBH den 13.-14.-15. november 2017

Selvledelse og selvorganisering: Sæt lederskabet i din organisation fri og gør alle til ledere

Hvordan ser ledelse ud i fremtidens organisation, og hvordan organiserer vi os? Bliv klogere på selvledelse og selvorganisering i København d. 13.-14.-15. november. Mød Doug Kirkpatrick fra Self-Management Institute til CEO Roundtable, Morgenkeynote eller på en udvidet Workshop Session, når vi lærer best practice fra en af verdens mest innovative organisationer: Morning Star!

I 30 år har tomatproducenten Morning Star med 2400 medarbejdere og en omsætning på 2,2 mia. kr. kørt som en velsmurt maskine – uden én eneste formel leder! Resonans bringer frontløberne fra Californien til København og giver nu danske CEOs, topledere, konsulenter og andre interesserede muligheden for at komme helt tæt på virksomheden, som ledelsesguruen Gary Hamel har kaldt for en af de mest innovative organisationer i verden. Mød Doug Kirkpatrick fra Morning Star og Self Management Institute d. 13.-14.-15. november 2017.

Enhver virksomhed er perfekt indrettet til at opnå præcis de resultater, den opnår i dag! Men er din organisation tilstrækkelig handlekraftig, innovativ og agil til at opnå det, I gerne vil realisere i morgen? Hvordan organiserer vi os i fremtiden? Hvordan ser ledelse ud i fremtidens organisation? Og kan vi overføre ledelsesprincipperne fra Morning Star til danske virksomheder og offentlige organisationer og hvordan?

Mød Doug Kirkpatrick – medarbejder i Morning Star i over 30 år og med fra begyndelsen, siden hen medstifter af Self Management Institute – og bliv inspireret, udfordret og måske en lille smule provokeret af et af de mest succesfulde eksempler på at skabe værdi og vækst ved at sætte ledelsen fri.

Vi afholder både morgenkeynote, en intensiv workshopsession og eksklusive CEO roundtable talks med et stærkt begrænset antal pladser. Læs mere om de forskellige arrangementer herunder og tilmeld dig den session, der passer din nysgerrighed, ambition og kalender bedst.

Generel information:

Resonans faciliterer alle arrangementer, som afholdes i den centrale København og foregår på engelsk. Vi følger op med nærmere information om location | Alle priser er ex. moms | CEO Roundtable talks er eksklusivt for topledere | Din tilmelding er bindende, men hvis du skulle blive forhindret, er du meget velkommen til at sende en anden i stedet. I så fald må du gerne give Karoline besked på kj@resonans.dk.

 


15. november:

CEO Roundtable: Drøft selvledelse og fremtidens agile organisering med Doug Kirkpatrick

Skab en mere handlekraftig, innovativ, agil og passioneret organisation ved at udfordre dig selv som topleder og ledelse som disciplin i din organisation. Vi dykker ned i de grundlæggende beslutninger og principper, der gjorde Morning Star så succesfuld og drøfter begrænsninger og dilemmaer ved selvledelse og selvorganisering. Vi tager også snakken om, hvordan du som leder finder og håndterer balancen mellem frihed, fleksibilitet, styring og kontrol – med inspiration og sparring fra hinanden og ikke mindst Doug Kirkpatrick, som sidder med om bordet.

Pris:

5000,-

Tid og Sted:

Lukket CEO Roundtable session d. 15. november kl. 8-10.30
Afholdes på Restaurant Kanalen · Annekset, 

OBS:

Vores CEO Roundtable har et begrænset antal pladser for at sikre det bedste mulige udbytte for de deltagende CEO’s. Vent derfor ikke for længe med at booke din plads om bordet med Doug Kirkpatrick og de øvrige deltagende topledere.

Arrangementet er afholdt.

 


14. nov kl. 8-10:

Keynote & Croissanter morgensession

Få hele historien om produktionsvirksomheden Morning Star og de radikale principper, der gjorde op med klassisk management og satte lederskabet fri blandt alle medarbejdere. Hør Doug Kirkpatricks beretning og hands on erfaringer med de principper, der lige siden begyndelsen i 1970’erne har gjort Morning Star til en yderst bæredygtig forretning med et misundelsesværdigt engagement blandt virksomhedens 2400 ligestillede kollegaer. Vi giver naturligvis en kop morgenkaffe og en croissant.

Pris:

500,-

Tid og Sted:

Keynote morgensession d. 14. november kl. 8-10
Afholdes på Restaurant Kanalen / Annekset ·

Arrangementet er afholdt.

 


15. nov kl. 13-17 · Lukket for tilmeldinger

Keynote, Workshop & Networking

Er du optaget af nye ledelses- og organisationsformer og har du læst ”Fremtidens Organisation” af Frederic Laloux, så kender du allerede til Morning Star. På denne udvidede og kombinerede keynote og workshop session giver Doug Kirkpatrick et mere dybdegående indblik i de principper, der er udviklet hos Morning Star gennem mere end 30 år. Hør om fordele og udfordringer ved at indføre principperne og få konkret inspiration til at fortsætte drøftelsen om din egen organisations nuværende ledelses- og organisationsformer. Mere detaljeret program følger, men vi garanterer nogle inspirerende timer, der vil give stof til eftertanke – og måske endda rykke ved hele tilgangen til ledelse i din organisation.

Pris:

2500,-

Tid og Sted:

Keynote, Workshop & Networking d. 15. november kl. 13-17
Afholdes et sted i det centrale København

Arrangementet er afholdt.

 


Læs også

Børsen Ledelse: Sæt lederskabet fri og skab ekstraordinære resultater!

“Flere og flere organisationer ændrer i disse år fundamentalt deres måde at organisere sig, drive og lede organisationen på. Et direkte opgør med tunge hierarkier, bureaukratiske beslutningsgange, mangel på ansvar, motivation, handlekraft og tillid mellem siloerne i organisationen og på tværs af ledelseslag og medarbejderne. Inspirationen hertil – og måske endda svaret på fremtidens organisering og ledelse – findes blandt nedrevne pyramider og forarbejdede tomater, hvor lederskabet er sat fri, ledestjernen det fælles formål og resultaterne ekstraordinære…”

Læs direktør og partner i Resonans, Thomas Gedde Højlands, artikel hos Børsen Ledelse her.

Gå til øvrige nyheder,
arrangementer og artikler

What else is cooking?

What else is cooking? Her er seneste nyt

Udgivet
16. december 2020It's Cooking! · Kort nyt · Samskabelse og Innovation · Strategirealisering · Velfærdsudvikling

Digitalt inspirationsmøde: Hvordan udnytter I de virtuelle muligheder til strategisk dialog?

Nye corona-restriktioner er en hård omgang for mange. Dog har 2020 lært os en masse om mulighederne for virtuel samskabelse og udvikling. Vi deler derfor vores erfaringer på et inspirationsmøde på Zoom fredag 22. januar 2021, kl. 12.30-14.00. Vi har i Resonans afholdt stribevis af vellykkede virtuelle konferencer, udviklingsworkshops og politiker- og borgerdialoger med modige organisationer i både den private og offentlige sektor. Så hvis du vil have inspiration til hvordan du holder gang i dem strategiske dialog og skaber interaktiv online udvikling, som ikke blot er envejskommunikation, så hop med på vores inspirationsmøde.

Udgivet
14. december 2020It's Cooking! · Kort nyt · Ledelse · Samskabelse og Innovation · Velfærdsudvikling

Online workshop: Hvordan er betingelserne for at udøve politisk lederskab i Danmark?

Hvordan står det egentligt til med varetagelsen af hvervet som folkevalgt politiker i det danske demokrati? Efter internationale standarder har det danske demokrati det rimelig godt, men der er alligevel en række udfordringer og en vis grund til uro. Politikerne er krumtappen i demokratiet, men presses af manglende tid og ressourcer, sensationslystne medier, stærke interessegrupper, magtfulde embedsmænd og stadig mere selvbevidste og kompetente borgere. Det er derfor ikke nemt for vores folkevalgte at varetage hvervet som folkevalgte politikere og bidrage til at sætte den politiske dagsorden, udvikle nye og bedre løsninger og samle støtte og opbakning til gennemførelsen.

Indlæs flere
2018-03-20T21:19:48+01:00