*OBS: Dette event er allerede afholdt. Du kan stadig nå at blive involveret i samskabelsesbevægelsen, som vil være repræsenteret på Folkemødet til sommer. Læs mere om Samskabelsesarenaen på dette års Folkemøde her. Vi inviterer løbende til nye events, så hold dig opdateret her på hjemmesiden.

3. FEBRUAR KL. 13:00-16:00: Kom med i Folketingets Fællessal til lanceringen af den nye nationale Samskabelsesbevægelse. Dagen vil byde på spændende debat, eksempler fra virkeligheden og networking med en lang række af landets frontløbere inden for samskabelse.

Sæt samskabelse på landkortet

Hvad end du blot er nysgerrig på samskabelse eller allerede arbejder med tilgangen i praksis, så har du nu chancen for at være med, når aktører fra offentlige og private virksomheder samt den frivillige sektor, mødes for sammen at tage de næste skridt for samskabelse i Danmark.

Vi starter eftermiddagen med at få virkeligheden ind i rummet, igennem en række personlige fortællinger om, hvordan samskabelse skaber konkret værdi. Herefter åbner vi op for en række debatter omkring samskabelsens rolle som samfundsmodel, mindset og metode, hvorefter vi arbejder videre med at sætte nye handlinger og effektmål i gang. Vi runder eftermiddagen af med et glas vin og networking.

Program

13.00-13.15: Velkomst Direktør i Resonans Thomas Gedde Højland byder velkommen i samspil med.
– MF Torsten Gejl, Alternativet
– Borgmester Hans Toft, Konservative, Gentofte Kommune
– MF og byrådsmedlem René Christensen, Dansk Folkeparti
– Direktør Anders Folmer Buhelt, Ungdommens Røde Kors.
– Professor Jacob Torfing, RUC

13.15-13.20: Effekten af samskabelse ’live’: Vi sætter fokus på eksempler og fortællinger fra virkeligheden med forskellige personer, der har oplevet værdiskabelse ved samskabelse.

13.20-13:55: Samskabelse som samfundsmodel og politikernes rolle: Vi udforsker samskabelse som samfundsmodel, samt hvilke muligheder og udfordringer nationale, regionale og lokale politikere ser i tilgangen.

Deltagere:
– MF Torsten Gejl, Alternativet
– MF Christine Antorini, Socialdemokratiet
– MF og byrådsmedlem René Christensen, Dansk Folkeparti
– Regionsrådsformand Jens Stenbæk, Venstre, Region Sjælland
– Borgmester Hans Toft, Konservative, Gentofte Kommune
– Nanna Bonde, landsformand SF’s Ungdom
– Professor Jacob Torfing bidrager med overordnede ekspertkommentarer/perspektiver

13.55-14.00: Effekten af samskabelse ’live’: Vi sætter fokus på eksempler og fortællinger fra virkeligheden med forskellige personer, der har oplevet værdiskabelse ved samskabelse.

14.00-14.45: Samskabelsens mangfoldighed: I en paneldebat med en mangfoldighed af aktører, udforsker vi mange forskellige vinkler på samskabelse.

Deltagere:
– Thomas Molin, kontorchef, Moderniseringsstyrelsen
– Frank E. Andersen, kommunaldirektør, Gentofte Kommune
– Kirsten Vendelsø Knudsen, salgsdirektør, ISS
– Anders Folmer Buhelt, direktør, Ungdommens Røde Kors
– Camilla Wang, rektor, UCSJ
– Aase Lydiksen, Direktør, VIA Sundhed
– Laila Andersen, aktiv borger, Skanderborg Kommune
-Professor Eva Sørensen, RUC

14.45-14.55: Effekten af samskabelse ’live’: Vi sætter fokus på eksempler og fortællinger fra virkeligheden med forskellige personer, der har oplevet værdiskabelse ved samskabelse.

14.55-15.30: Effekt af samskabelse og nye samarbejdskonstellationer: Dialoggrupper drøfter konkrete samskabelseseksempler, der har skabt effekt – og nye samarbejder iværksættes. Ungdommens Røde Kors, Gentofte Kommune, INSP!, UCSJ, VIA, Holbæk Kommune, Cykling uden alder, Velkomstfesten og SYMB! bidrager.

15.30-15.40: Perspektivering: De næste skridt i bestræbelsen på at gøre Danmark til verdensmester i samskabelse tages, v. kommunaldirektør Frank E. Andersen, Gentofte Kommune og professor Eva Sørensen, RUC.

15.30-16:00: Tak for i dag: Vin og networking.

Anne-Mette Scheibel
Partner & Seniorkonsulent

Nanna Hebsgaard
Seniorkonsulent

2018-01-11T08:50:14+01:00