Digitale tips: Mød ind i den nye virkelighed

Online møder er kommet for at blive – så hvordan gør vi?

Corona har påvirket hverdagen for de fleste organisationer. Vi oplever store forandringer hos kunder og samarbejdspartere både i det private og det offentlige. Vi kan ikke mødes på samme måde som vi kunne før Corona. Selvom mange er tilbage på arbejdspladsen, er det svært at samle mange mennesker. Vi er nød til at møde ind i den nye digital virkelighed, der er kommet for at blive. For nogle er det et nødvendigt alternativ, for andre er der opstået nye anvendelsesmuligheder. Foruden begrænset transporttid og -omkostninger, kan mødefrekvens og -længe, tænkes på nye måder. Det udforsker vi løbende med vores kunder både i interaktive workshops, digitale konferencer og samlinger for hele organisationer online.

I foråret samlede vi 10 centrale tips til online møder. I mellemtiden er de fleste blevet vandt til at bruge Teams, Zoom, Skype for Business og alt muligt andet videosoftware. Alligevel synes vi tipsene stadig holder vand. Se dem nedenfor eller hent tipsene som pdf.

Flere artikler om strategirealisering og velfærdsudvikling

Udgivet
1. maj 2020Artikel · Ledelse · Strategirealisering · Velfærdsudvikling

Kommunale erfaringer fra Coronakrisens første tid

Coronakrisen har omvæltet dagligdagen for alle danskere. En stor del af den offentlige sektor tager et kæmpe ansvar på vegne af fællesskabet, for at sikre de ældre og sårbare og alle danskernes beskyttelse mod coronavirus. Samarbejdet mellem myndigheder og diverse sundhedsaktører står sin prøve i denne tid, og det er imponerende at se, hvordan beslutninger og svære prioriteringer træffes, foretages og realiseres indenfor kort tid. Vi har i Resonans lavet interviews og fået input fra 10 kommunale kriseledere (kommunaldirektører, direktører, chefer og ledere) fra 4 forskellige kommuner om deres oplevelser af Coronakrisens første dage og uger. Det har vi, fordi vi ønsker at bidrage til anerkendelsen af denne ekstraordinære indsats, men også fordi vi ønsker at undersøge, hvilke faktorer både organisatorisk, ledelsesmæssigt og menneskeligt, der er med til at sikre den fælles handlekraft i forhold til en sundhedskrise, som ingen havde forventet omfanget af.

Udgivet
14. april 2020Artikel · Strategirealisering

Coronakrisen baner vejen for nye samarbejdsformer og fornyet lederskab

Læringskurven er stejl for alle i disse uger. Både medarbejdere og ledere yder en helt utrolig indsats og tager kæmpe ansvar. I den offentlige sektor kæmpes der for at redde menneskeliv og holde velfærdssamfundets vitale funktioner i gang. I den private sektor kæmpes der for virksomhedernes overlevelse og fremtid.

Udgivet
4. oktober 2019Artikel · Strategirealisering · Velfærdsudvikling

Luk kunderne ind i maskinrummet

Vores velfærdssamfund er under pres, og der er hårdt brug for, at vi sammen gentænker måden, vi har indrettet velfærdssystemet på. Der har aldrig været et større behov end nu for at tænke nyt og skabe nye veje til velfærd, hvis vi skal sikre sammenhængskraften både lokalt, kommunalt, regionalt og nationalt. Men hvordan gør vi det i praksis og hvilke metoder har vi, som kan bruges?

Indlæs flere
2020-08-25T12:01:35+02:00